vrijdag 20 september 2013

Tag: Firsts / Eerste keren

                                       

Er staat weer een verse TAG voor jullie klaar hoor: De first / eerste keren TAG. Hierin vertel ik vanalles over mijn eerste keren. Daarmee bedoel ik dus mijn eerste keer dat ik makeup droeg, eerste avond 'uit'  maar ook mijn eerste angst (dus niet meteen verkeerde gedachte krijgen lol). Er staan een paar  'eerste keren' voor jullie klaar, dus veel plezier met lezen!

Het eerste makeup product dat ik kocht?
Haha, dat was een transparante lipgloss van de Intertoys! Mijn beste vriendin en ik kochten er allebei uit omdat we een stel meiden van de middelbare school ermee zagen lopen (wij zaten toen in groep 8). We voelden ons ook wel heel stoer daarmee.

Eerste huisdier?
Dat was Santo! Santo was een hele lieve golden retriever die we kregen als puppy toen ik vier jaar oud was. Het was een hele lieve hond, maar helaas werd hij ziek en hebben we hem laten inslapen net voordat ik naar de brugklas ging.

Eerste keer makeup op naar een feestje?
Ik droeg eigenlijk nooit makeup, maar speciaal voor die avond wou ik zelf mijn haren stijlen en makeup op doen. Het was de klassenfuif van groep 8 en ik droeg mascara en mijn transparante lipgloss. 

Eerste avond uit?
Dat was de schooldisco, een feest in de aula voor alle brugklassers en tweede jaars. Er wordt altijd hele goede muziek gedraaid en het duurde van 7 uur tot 11 uur 's avonds. Eigenlijk had ik er helemaal geen zin in maar het was echt een geweldige avond! 

Eerste angst?
Ik was toen ik 6 jaar oud was enorm bang voor inbrekers, ik was altijd bang dat er iemand in zo breken, daarom moest mijn rolluik altijd helemaal dicht. 

Eerste keer lenzen?
Ik kreeg lenzen toen ik in groep 6 zat, vraag me niet waarom want dat weet ik echt niet meer.

Hopelijk vonden jullie het een leuke miniblogpost!

Love,
Jill

Wanneer droeg jij voor het eerst makeup?
1 opmerking:

  1. Heel erg leuk om te lezen, ik draag sinds groep 6 een klein beetje mascara, daarna is het helemaal uit de klauwen gekomen ;)

    BeantwoordenVerwijderen