vrijdag 20 september 2013

Mijn favoriete herfst nagellak!

  

Verkleurde bladeren, de sjaal's weer uit de kast halen en de pepernoten liggen weer in de winkel. Ja hoor, het is weer herfst! Speciaal voor de herfst heb ik even mijn favoriete herfst nagellakjes op een rijtje gezet. Er zitten zowel dure als budget nagellakjes tussen, veel plezier met lezen!


Als eerste hebben we hier een longlasting nagellak van de Hema. Een mooie, knallende roze die al na een laagje dekt. Wel zou ik er een basecoat onder doen want de nagellak trekt echt in je nagels. Voor de rest is het een hele fijne nagellak die snel droogt. het een perfecte kleur voor herfst maar ook in andere seizoenen zou het een mooi kleurtje zijn. De longlasting Hema nagellak kost 2,50.


Blue is the new black, i love it! De nagellak is in het echt iets donkerder dan op de foto omdag het licht heel erg op de nagels weerspiegelt. Er zit een metallic look in de nagellak wat het erg stoer maakt. De nagellak komt van de Action en dekt volledig na twee laagjes. De nagellak belooft lang te blijven zitten, hoewel dit niet het geval is met / zonder topcoat. Maar als je bedenkt hoeveel de nagellak kost, is dat geen punt.De MAX longlasting nagellak in de kleur LA Blue kost 0,45.


OPI is en blijft een geweldig nagellak merk als je een gevulde portemonee hebt. Dit is dan ook mijn favoriete nagellak van dit lijstje. Aangezien ik op alle foto's een laagje draag, doe ik dat bij OPI ook. OPI dekt sowieso altijd pas na twee laagjes dus vandaar dat het effect nu niet zo geweldig is. Toch ben ik heel erg blij met mijn OPI nagellak! OPI over the taupe kost 14,25.


Als de herfst begint krijg ik alweer de kriebels om mijn gouden en zilveren glitters te gaan gebruiken. Voor het geval je het nog niet wist, ik hou echt heel erg van glitter. Deze nagellak is eigenlijk een stripper, maar ik wou 'm toch aan jullie laten zien! Hij is perfect voor over alle kleuren. De MAX nagellak in de kleur silver kost 1,50 en komt uit een doosje waarin ook zwart een een bronskleurige glitter nagellak in zitten. 


Hopelijk vonden jullie het een leuk artikel, vergeet niet om een reactie achter te laten :)

Wat is jouw favoriete herfst nagellak?

Love,
Jill











3 opmerkingen:

  1. Ik vind die van OPI echt mooi, mooi kleurtje ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel. Die van OPI is inderdaad erg mooi! Al moet ik zeggen dat die van Hema ook toppertje is! Leuk! :)

    BeantwoordenVerwijderen