zondag 20 oktober 2013

Review: Catrice Absolute Nude Pallete


Waarschijnlijk hebben jullie al vaker dit pallete gezien of zelfs al in huis, maar toch besloot ik een artikeltje te schrijven over deze prachtige, nude oogschaduws. Voor maar 4,99 (!) heb je al dit prachtige doosje in huis. Met daarin 6 shimmer oogschaduws. Wauw, die kan je toch niet laten liggen?


Er wordt ook een oogschaduwapplicator bij gedaan en een kwastje. De applicator is heel erg fijn, niet te sponzig en voelt stevig aan. Het kwastje is daarintegen minder fijn, hij is te zacht en verliest heel snel de oogschaduw waardoor het gaat korrelen. Ik gebruik daarom liever mijn eigen kwasten. Verder vind ik dit geen punt als ik het vergelijk met de prijs.


Let even niet op de rare belichting, ik heb de foto's 's avonds gemaakt dus er is geen natuurlijk daglicht. De highlighter is echt prachtige, en de rest van de kleuren zijn ook echt heel goed en fijn. In combinatie met mijn 'I love stage' oogschaduwbasis van Essence blijven de kleuren de hele dag zitten.  en daarbij zit ik best vaak met mijn handen aan mijn gezicht, dus het is echt goede oogschaduw!

Ik vind het Catrice Absolute Nude palette echt een goed koopje voor vijf euro, goed gedaan Catrice!

Het Catrice Absolute Nude palette is verkrijgbaar bij Kruidvat voor 4,99 euro.

Wat is jou favoriete Nude palette?

Love,
Jill


4 opmerkingen:

  1. Ik heb hem ook, heel fijn! Het kwastje vond ik ook te zacht, maar hij is super om mee te blenden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb deze gisteren gekocht en ben er super blij mee
    heb er ook al een video meegemaakt!

    lots of love

    BeantwoordenVerwijderen